Met Roest Vrij Stalen (RVS) dakgoten geeft u meer elan aan uw kantoor- of bedrijfsruimte, dit voor de prijs van een zinken dakgoot of een aluminium dakgoot.

 

Voordelen RVS:

  • Vertinde RVS dakgoten zijn de eerste jaren glanzend maar geleidelijk aan verouderen ze, hierdoor krijgt uw gebouw een luxueuze uitstraling. Na verloop van tijd gaan ze steeds meer lijken op zinken dakgoten. Ze zijn hiermee dan ook uitstekend te combineren.
  • RVS kent een bijzonder hoge corrosieweerstand, waardoor kans op roest nihil is.
  • RVS heeft een lage uitzettingscomponent met 1.06 mm per 100 graden, dit is een verschil van factor 2 bij zink oplopend naar een factor 7,5 bij kunststof. Het voordeel van deze lage uitzettingscomponent is dat u minder krimpstroken hoeft te plaatsen en uw goot minder te lijden heeft tijdens zware omstandigheden.
  • RVS heeft bij hoge temperaturen een hoge hittebestendigheid en blijft dus sterk.
  • RVS heeft een hoge treksterkte met 47 kg per mm2.
  • RVS is hygiënisch en door het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te houden.
  • RVS dakgoten zijn eenvoudig te installeren en door de hoge smelttemperatuur is het een zeer geschikt product om te solderen. Echter, voor diegenen die niet wensen te solderen is het mogelijk de zelfspannende goot verbindingstukken te gebruiken.

 

Al deze voordelen zorgen ervoor dat RVS producten duurzaam zijn. Naast deze technische voordelen zorgt RVS eveneens voor een mooi aanzicht van uw huis of bedrijfsruimte.

 

Naast de standaard dakgoot bieden wij tevens alle soorten dakgoot beugels, krimpstukken, eindstukken, uitlopen, pijpen, bochten, tin, soldeervloeistof en blikscharen.

 

Montage:

Indien gewenst is er een montageploeg beschikbaar die de goot voor u kan installeren. Ook kunnen we een aantal werkzaamheden voorbereiden, waardoor de installatie sneller en beter voltooid kan worden. Hierbij kunt u denken aan: solderen van de eindschotjes, buigen van de dakgootbeugels en het op maat maken van de verschillende lengtes.

 

Voor meer informatie met betrekking tot ons aanbod, kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment.