Bent u bezig met een extra wastafel, douche of wasmachine? Komt er standaard te weinig water uit uw kraan of douche? Met name oudere woningen hebben te maken met een te lage waterdruk waardoor de aanvoer van water te laag is. Het verhogen van de waterdruk in de waterleiding is hierbij in veel gevallen noodzakelijk.

 

De E.sybox biedt u hiervoor de oplossing. Dit complete en gebruiksvriendelijke drukverhogingssysteem is bij uitstek geschikt voor toepassing in woonhuizen en kleinere bedrijfsruimtes. Het is een volledig geïntrigeerd drukverhogingssysteem en heeft geen additionele apparatuur nodig.

 

De E.sybox bestaat uit een zelf aanzuigende pomp, frequentieregelaar, elektronische beveiliging, druk- en flowsensoren, een hoog resolutie display en een ingebouwd 2 liter drukvat.

 

De frequentieregelaar verzekert u van een constante druk in uw waterleiding in relatie tot de gewenste waterhoeveelheid, waardoor u gemakkelijk de benodigde wateropbrengsten haalt. Naast de constante waterdruk zorgt de frequentieregelaar ook voor een aanzienlijke energiebesparing t.o.v. andere drukverhogingssystemen.

 

De plaatsing en installatie van de E.sybox is heel gemakkelijk. Doordat het systeem 30% compacter is dan traditionele installaties, en zowel horizontaal als verticaal opgesteld kan worden, is het makkelijk te plaatsen in uw huis of bedrijfsruimte.

 

Daarnaast is het systeem geluidsarm. Door de specifieke opbouw en de gekozen materialen zijn de trillingen en de geluidsproductie tot een minimum beperkt. Hierdoor kunt u de E.sybox in alle ruimtes plaatsen zonder overlast te ervaren.

 

De E.sybox is breed toepasbaar. Los van de standaard toepassing in huizen en kantoorruimtes is het systeem ook geschikt voor:

  • Beregening
  • Scheepsvaart en jachten
  • Drukverhoging van water bij toepassing op een breektank
  • Hergebruik van regenwater

 

De E.sybox is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bent u benieuwd of de E.sybox voor u de oplossing is? Neem contact met ons op en vraag naar ons aanbod.