“Water heeft een clusterstructuur, gevormd door de individuele watermoleculen, die door waterstofbruggen aan elkaar zijn verbonden. Oerwater had een kleine clusterstructuur, waardoor het water en de voeding beter opneembaar is door plantenwortels. Bepaalde mineralen uit het oergesteente verkleinen de waterstructuur, zo ook een vortex (wervel) waterstroom. Met moderne technieken proberen we nu de clusterstructuur zo klein mogelijk te krijgen.”

 

Water zoals water hoort te zijn; dit kan u bereiken door waterbehandeling. Door uw leidingwater te behandelen met elektromagnetische straling zal het de oervorm terug krijgen. De behandeling zorgt ervoor dat de BOVIS waarde van het water verdubbeld; het water wordt vitaler. Bijkomend voordeel is dat toevoegmiddelen beter mengen en oplossen, dit door de nette en geordende structuur van het water.

 

Naast een betere waterkwaliteit resulteert de behandeling ook in:

  • Permanente verwijdering van biofilm;
  • verhoogde biologische veiligheid zonder chemicaliën;
  • snelle terugverdientijd.

 

Waterbehandeling kan toegepast worden in dierverblijven, woningen, kantoorgebouwen en andere bedrijfsruimten. Momenteel bieden wij 2 types waterbehandeling aan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze producten pagina.

 

Download hier:
Folder Aqua-4D