“Water heeft een clusterstructuur, gevormd door de individuele watermoleculen, die door waterstofbruggen aan elkaar zijn verbonden. Oerwater had een kleine clusterstructuur, waardoor het water en de voeding beter opneembaar is door de plantenwortels. Bepaalde mineralen uit het oergesteente verkleinen de waterstructuur, zo ook een vortex (wervel) waterstroom. Met moderne technieken proberen we nu de clusterstructuur zo klein mogelijk te krijgen.”

 

Water zoals water hoort te zijn; dit kan u bereiken door waterbehandeling.

 

Door uw leidingwater te behandelen met elektromagnetische straling zal het de oervorm terug krijgen. De behandeling zorgt ervoor dat de BOVIS waarde van het water verdubbeld; het water wordt vitaler. Vitaal water zorgt voor positieve energie en is goed voor het lichaam, zo kan een betere waterkwaliteit helpen tegen een droge huid, eczeem of hooikoorts.

 

Naast een betere waterkwaliteit resulteert de behandeling ook in:

  • Permanente voorkoming van kalkaanslag en corrosie;
  • grotendeels verwijdering van bestaande kalkaanslag;
  • lange termijn bescherming van uw apparatuur en leidingen.

 

Naast de eerder genoemde voordelen voor uw gezondheid, apparatuur en leidingen heeft vitaal water ook een positief effect op plant en dier. Waterbehandeling kan toegepast worden in woningen, kantoorgebouwen en andere bedrijfsruimten.

 

Momenteel bieden wij 2 types waterbehandeling aan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze producten pagina.